2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. December 28. 15:58, szerda | Kultúra
Forrás: atempo.sk

Ismét láthatjuk a tévében a Hab c. filmet Kerekes Vica főszereplésével

Ismét láthatjuk a tévében a Hab c. filmet Kerekes Vica főszereplésével

Újra képernyőn a korábban megjelent cikkünkben említett, számos díjat elnyerő Hab című romantikus vígjáték. A film Lakos Nóra rendező első egész estés alkotása, melynek főszereplője a füleki származású Kerekes Vica.

A 2020-ban készült magyar játékfilmet az RTL Három műsorán, 2022. december 28-án, szerdán 17.20-tól tekintheti meg a nagyérdemű.

Kerekes Vica a filmben egy szenvedélyes és elszánt cukrászlány karakterét kelti életre, aki mindent megtesz cukrászata megmentése érdekében, közben élete szerelmét is igyekszik visszaszerezni. A felvidéki születésű színésznő nemzetközi szerepei mellett - az Egynyári kalandból és az Apró mesék főszereplőjeként is ismert.

Filmbéli partnerét Mátray László játssza, aki egy megrögzött nőcsábász és alkalmi vőlegénypótlékot jelentő fogorvos szerepében tűnik fel Vica mellett.A színészt korábban a Kojot és a Seveled című mozifilmekben láthattuk.

A Hab Lakos Nóra első mozifilmje. Rövid- és dokumentumfilmjei már több nemzetközi fesztiválon szerepeltek és nyertek díjakat, több sikeres reklámot és tévésorozatot, például a Tóth János című televíziós sorozatot készítette - mutatja be a rendezőt az atempo.sk kulturális portál.

Forrás: atempo.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 26. 10:24, hétfő | Kultúra

A nagyszombati Nyugat-szlovákiai Múzeumban nyílik kiállítás az SNP 80. évfordulója alkalmából

A mozgósítást, a nagyszombati helyőrségnek a felkelésre való indulását és újjászervezését a kiállítás tematikus egységei külön-külön dokumentálják.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.