2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Július 26. 13:16, hétfő | Bulvár
Forrás: Netflix / Twitter

Jean-Claude Van Damme visszatért és vele legendás spárgája is

Jean-Claude Van Damme visszatért és vele legendás spárgája is

Újra filmvásznon láthatjuk keménykedni JCVD-t. Szerencsénkre a legendás színész még legendásabb mozdulatát is magával hozta.

A héten kerül fel a Netflixre Jean-Claude Van Damme új filmje, a The Last Mercenary, mely a magyar keresztségben a nem feltétlenül logikusan következő, de a történet ismeretében talán jogosnak tekinthető Az utolsó titkos ügynök címet kapta. A platform pedig úgy döntött, hogy nem árul zsákbamacskát és kiadja az akciókomédia nyitójelenetét.

A rendező David Charhon volt, aki saját és Ismael Sy Savane szkriptjéből dolgozott, a főbb szereplők között pedig még ott lesz Alban Ivanov, Assa Sylla és Samir Decazza. A hivatalos tartalomleírás szerint: "A kormánya által megbélyegzett rejtélyes titkos ügynöknek vissza kell térnie Franciaországba, amikor a fia hirtelen egy nemzetközi terrorista hálózat célkeresztjébe kerül."

Címkék: JCVD, mozi, Netflix

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.