2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2020. Augusztus 27. 17:25, csütörtök | Helyi önkormányzati
Forrás: TASR

Kilépett Vallo klubjából a koronavírusos fővárosi képviselő

Kilépett Vallo klubjából a koronavírusos fővárosi képviselő

POZSONY, augusztus 27. – Adam Berka, Pozsony város képviselője, akinél megállapították az új típusú koronavírust, ma felajánlotta, hogy kilép a főpolgármestert támogató „Team Vallo” klubból.

Ezt Katarína Rajčanová, a főváros szóvivője erősítette meg a TASR hírügynökségnek azzal, hogy elfogadják a képviselő döntését.


A szóvivő szerint Berka nem akarta, hogy felelőtlen viselkedésével – amely hatalmas kritikát váltott ki – a Team Vallo többi tagjára is rányomja a bélyeget. „Annak ellenére, hogy Adam Berka egy nagyon aktív és elfoglalt képviselő, a viselkedése – főleg annak tudatában, hogy hordozója volt a betegségnek – elfogadhatatlan és nem egyezik a Team Vallo klub értékeivel,” mondta Rajčanová.


Berka képviselő közösségi oldalán jelentette be, hogy pozitív koronavírus teszten van túl. Nem is sejti, hol betegedhetett meg. Bevallotta, hogy érzett tüneteket augusztus 16-án, de azt gondolta, csak sima vírusról van szó. „Azt hittem, hogy a bulizás, a táncolás és az átizzadt trikó a ludas,” mondta, majd hozzátette, hogy több napon keresztül járt a városba, emberek között.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 26. 11:10, szerda | Helyi önkormányzati

Pozsony: A város szerint a ligetfalusi villamosvonal építése jól halad

A vonal építését a Jungmannova - Janíkov dvor szakaszon 2021. november végén kezdte meg az NS MHD Petržalka Egyesület beszállítói csoportja.

2024. Szeptember 20. 16:27, péntek | Kzélet

IDŐJÁRÁS: A vénasszonyok nyarára még várnunk kell

Az egyik szélsőség váltja a másikat. Ez egyaránt vonatkozik a légköri csapadékra és a hőmérsékletre.

2024. Szeptember 20. 16:00, péntek | Kzélet

Az elnök aláírta az elektronikus cigaretták megadóztatását

A módosítás egyes rendelkezései fokozatosan lépnek hatályba ebben és a következő években.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.