2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2021. Március 17. 21:03, szerda | Kzélet
Forrás: TASR

Kolíková igazságügyi miniszter Sulík lemondási döntése után: Ezt nem tudom elképzelni!

Kolíková igazságügyi miniszter Sulík lemondási döntése után: Ezt nem tudom elképzelni!

Mária Kolíková (Za ľudí) igazságügyi miniszter nem tudja elképzelni a koalíció jövőjét az SaS nélkül. Ezt nyilatkozta a kormányülés után. Kolíková szerint a kabinet következő ülése kicsit más lesz.

Szerinte a kormány összetétele a jövő héten valószínűleg nem lesz azonos. "Az események alakulásának fényében nekem úgy tűnik, hogy a kormány tagjainak összetétele valószínűleg nem lesz azonos," jegyezte meg Kolíková, hozzátéve, hogy mindenki érdeke a négypárti koalíció. Nem tud arról sem, hogy Igor Matovič miniszterelnök felajánlotta volna a Za ľudí pártnak a minisztériumokat, miután az SaS elhagyja a kormányt. A kabinet ülése után Ján Mičovský (OĽANO) földművelésügyi miniszter kijelentette, hogy nem tudja megmondani, hogy a kormány ülése négypárti koalíció összetételében szerdán volt-e az utolsó. "Lehetséges, de nem száz százalékos," mondta. Arról sincs tudomása, hogy a miniszterelnöknek le kellene mondania. Mičovský szerint ezek mind nyitott kérdések. Kolíková nem tudja, hogy ki lesz a Szlovák Információs Szolgálat következő igazgatója és az egészségügyi miniszter utódjáról sem tud.

Címkék: Kolikova, Sulik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 22. 15:31, kedd | Kzélet

Szombatról vasárnapra egy órával többet alszunk

Már ezen a hétvégén változtatjuk az időt nyáriról télire. Az órákat szombatról (október 26.) vasárnapra (október 27.) állítjuk vissza egy órával.

2024. Október 22. 14:39, kedd | Kzélet

Visolajský: Több mint 2000 orvos készül beadni a felmondását október végén

Visolajský szerint az egyetemi kórházak, a legtöbb kis kórház és a magánkórházak orvosai is bejelentették, hogy felmondanak.

2024. Október 15. 11:26, kedd | Kzélet

Megszűnik az egyik legfontosabb IC-járat

A Pozsony-Kassa vonalon közlekedő IC-járat megszüntetésének oka anyagi hátterű.

2024. Szeptember 20. 16:27, péntek | Kzélet

IDŐJÁRÁS: A vénasszonyok nyarára még várnunk kell

Az egyik szélsőség váltja a másikat. Ez egyaránt vonatkozik a légköri csapadékra és a hőmérsékletre.