2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2020. November 22. 09:45, vasárnap | Helyi
Forrás: ZSSK

Komárom-Pozsony vasútvonal: Mostantól szupergaranciával

Komárom-Pozsony vasútvonal: Mostantól szupergaranciával

A RegioJet kivonult a Komárom-Pozsony vasútvonalról, az új szolgáltató az ausztriai ÖBB lett, valamint a szlovák ZSSK is besegít. A szerződés a következő két évre szól.

Az új szolgáltató érdekes módon kedveskedik utasainak, ún. szupergaranciát biztosít minden jegyvásárló számára. Ez mit jelent?

Amennyiben járatunk több, mint hatvan percet késik, akkor a szolgáltató a jegy árának felét fizeti vissza, ha pedig a késési idő átlépi a 120 percet, úgy az ÖBB a jegy teljes árát téríti meg. Vigyázat! A szupergarancia csak azokra érvényes, akik belföldi jegyüket a ZSSK e-shopján (a www.zssk.sk-n vagy az “Ideme vlakom” nevű mobilapplikáción) keresztül vásárolják meg, a vásárlás során a nevük és vezetéknevük megadásakor pedig jegyüket a regisztrációs számmal társítják ügyfélfiókjukhoz. A minimális jegyár, melyen aktiválható a szupergarancia, 1€.

A Komárom-Pozsony vonalon 59 szerelvény fog üzemelni, a leggyorsabb járat 1 óra 42 perc alatt ér majd el a fővárosba.

Címkék: szupergarancia, vasút

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Július 10. 12:00, szerda | Helyi

Napszúrásveszély! Másodfokú hőségriasztás van érvényben

Másodfokú hőségriasztás van érvényben ma, július 10-én Szlovákia déli járásaiban, a nappali csúcshőmérséklet meghaladhatja a 37 °C-t.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.