2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Január 31. 18:51, vasárnap | Bulvár
Forrás: cas.sk

Leukémiában elhunyt Andy Hryc († 71) színész

Leukémiában elhunyt Andy Hryc († 71) színész

Andy Hrycet múlt év áprilisában diagnosztizálták leukémiával. Január 31-én, vasárnap feladta a harcot a betegséggel.

A tragikus hírről lánya, Wanda Adamík Hryc informálta a nyilvánosságot közösségi oldalán. „Ma 3.13 órakor eltávozott a számomra legfontosabb férfi…Életének utolsó óráiban erősen fogtam a kezét, utolsó hozzá célzott szavam az volt, hogy ’szeretlek’ és az ’én is nagyon szeretlek’ voltak utolsó szavai” – írta Wanda.

„Isten veled, apa, köszönök mindent, már semmi sem lesz úgy, mint régen” – tette hozzá lánya. A közösségi oldalra feltöltött egy képet is, amin édesapja kezét fogja. Andy Hrec utolsó hónapjai valódi szenvedésben teltek és lánya volt legszilárdabb támasza. A színész betegsége miatt 50 kilót fogyott, s mivel nem volt elég ereje, kerekesszéket használt. Annak ellenére, hogy kitartóan küzdött, 2021 január 31-én minden ereje elfogyott és eltávozott ebből a világból.

Címkék: Andy Hric, halálhír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.