2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Augusztus 01. 21:39, vasárnap | Rendőrségi
Forrás: cas.sk

Maghalt a négyéves kislány, akit szülei az autóban felejtettek

Maghalt a négyéves kislány, akit szülei az autóban felejtettek

Négyéves kislány holttestére bukkantak egy zárt autóban az északnyugat-boszniai Donja Piskavicában – írja a HVG.hu. Horvát lapok pedig egy német párról számoltak be, akik szintén az autóba zárták csemetéjüket.

A boszniai Nezavisne Novine információi szerint a Banja Luka közeli faluban egy négyéves kislány holttestére bukkantak. A kislányt egy udvaron parkolt autóban találták meg, egyelőre azonban tisztázatlan, hogy milyen körülmények között került oda. Egy másik esetben poreci rendőrök tartóztattak le egy német házaspárt, akik bevásárlás közben az autóba zárták gyermekeiket és kutyájukat, miközben tűzött rájuk a nap. A gyerekeket kórházba szállították, a szülők ellen azonnal eljárás indult a gyermekek jogainak megsértése, valamint állatkínzás miatt.

A Balkánon a napokban rendkívül magas, 40 Celsius-fokot is meghaladó hőmérsékleteket mértek, a térség országainak mindegyikében vörös riasztást adtak ki a hőség miatt.

Címkék: felelőtlenség, Horror

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.

2024. Szeptember 03. 10:12, kedd | Rendőrségi

Újabb bombariadó miatt kutattak át egyes pozsonyi alapiskolákat

A szóban forgó intézmények a Černyševského, a Nobel téri, a Tupolevova, a Dudova, a Holíčska, a Gessayova és a Pankúchova általános iskolák.

2024. Augusztus 30. 14:36, péntek | Rendőrségi

A kormány bemutatta a rendőrséget érintő változásokat

Szeptember 1-jén megszűnik a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség, és három új szervezeti egység jön létre: a Szervezett Bűnözés Elleni Hivatal, a Nemzeti Kábítószer-ellenes Egység és a Terrorelhárítási Központ.

2024. Augusztus 28. 14:49, szerda | Rendőrségi

Több mint 1000 rendőr felügyeli majd a csütörtöki SNP-ünnepségeket

A belügyminiszter szerint a rendőrség drónokat és drónelhárító technológiát is bevet majd, hogy az ünnepségek alatt figyelemmel kísérje a helyzetet.