2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2021. Október 21. 23:27, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story

Majka nyíltan vallott arról, miért vonult vissza

Majka nyíltan vallott arról, miért vonult vissza

A híres rapper-műsorvezető a Story magazinnak adott interjújában elárulta, hogy közeli tervei között nem szerepel sem a zenélés, sem a műsorvezetés. Majka a 2022-es évet teljesen máshogy képzeli el.

A döntés komolyan érinti tévés szerepléseit, de nagy kihatással lesz a zenekar életére is. Majoros Péter, alias Majka a Story cikkében kijelentette, hogy egy ideig biztosan nem láthatjuk őt a tévé képernyőjén. „Sokáig nem tudtam, mihez szeretnék kezdeni az életemben, azzal viszont mindig is tisztában voltam, hogy mit nem akarok csinálni. A lehetőségeket az élet hozza, arról viszont én döntök, hogy mire nem szeretnék időt pazarolni. Én például soha nem akartam vegetálni, olyan munkát végezni, ahol csak lébecolok, ami nem tesz boldoggá. Jó tudom, a kényszer nagy úr, és én is csináltam olyat, amihez nem volt kedvem. De az tény, hogy kamuból nem lehet karriert építeni,” mondta a lapnak a rapper.

Majka arra a kérdésre, hogy mi a siker titka, a rapper úgy válaszolt: az önazonosság és az őszinteség. Most azonban itt az ideje megpihenni egy kicsit és learatni a munkája gyümölcsét. A sztár a 2022-es évet a családjával szeretné tölteni.

Címkék: bulvár, Majka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 30. 11:36, hétfő | Bulvár

Elhunyt Maggie Smith

Maggie Smith-t sokan generációjának legjelentősebb brit színésznőjeként tartották számon, amelybe olyan nevek is beletartoznak, mint Vanessa Redgrave és Judi Dench.

2024. Október 22. 15:31, kedd | Kzélet

Szombatról vasárnapra egy órával többet alszunk

Már ezen a hétvégén változtatjuk az időt nyáriról télire. Az órákat szombatról (október 26.) vasárnapra (október 27.) állítjuk vissza egy órával.

2024. Október 22. 14:39, kedd | Kzélet

Visolajský: Több mint 2000 orvos készül beadni a felmondását október végén

Visolajský szerint az egyetemi kórházak, a legtöbb kis kórház és a magánkórházak orvosai is bejelentették, hogy felmondanak.

2024. Október 21. 14:25, hétfő | Helyi

A Komáromi Erődben találkozik Fico, Orbán és Vučič

A vezetők kedden Komáromban az Európába irányuló illegális migráció megállítására irányuló innovatív megoldásokról is tárgyalnak.