2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. Szeptember 21. 22:58, szerda | Magyarország
Forrás: VIASAT3

Már előzetesünk is van az új magyar trollkodáshoz

Már előzetesünk is van az új magyar trollkodáshoz

Megkapta TV-s és webes kedvcsinálóját a Viasat3 csatornán induló Troll a konyhában című reality show.

Újabb előzetest kapott a VIASAT3-on szeptember 26-án 20 órakor induló új valóságshow, a Troll a konyhában, amire a csatorna közleményében "az ősz egyik legnagyobb dobásaként" utal. Természetesen az ITV Studios Rat in the Kitchen címen futó formátumáról van szó, aminek itthon Wossala Rozina és Rákóczi Ferenc lesz a házigazdája.

A műsorban 5 héten keresztül 6-6 celeb áll a konyhapult mögé, hogy minél többet gyűjtsenek össze a heti 1 milliós díjból. A versenyzők között azonban minden nap megbújik egy troll is, aki észrevétlen dolgozik azon, hogy szabotálja a döntőbíró elé kerülő ételeket. Ha a trollnak sikerül elrontani úgy a fogásokat, hogy nem derül fény a kilétére, a nyereményt megtarthatja magának, ha viszont a többiek rájönnek, ki kavart be, a pénz a csapattagok között oszlik el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 28. 14:28, szerda | Magyarország

Pusztító vihar tombolt Magyarországon

A tűzoltók a villámlás és a kidöntött fák okozta károk helyreállításán dolgoznak. A vihar autókat, épületeket és utakat rongált meg.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.