2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. Április 17. 19:08, vasárnap | Bulvár
Forrás: Hollywood Reporter

Már ismerjük Zack Snyder következő nagy dobásának szereplőgárdáját

Már ismerjük Zack Snyder következő nagy dobásának szereplőgárdáját

Az ismert hollywoodi rendező egy nagyszabású sci-fi-t tervez vászonra vinni. A projekt jól halad, ugyanis véglegesítették a film szereplőinek listáját, ebből szemezgetünk.

A napokban újabb jól csengő nevű színészek csatlakoztak a Zack Snyder-féle Netflix-scifi, a Rebel Moon szereplőgárdájához, sajtóértesülések szerint benne lesz a filmben Cary Elwes, Corey Stoll, Michiel Huisman és Alfonso Herrera is. Korábban kiderült, hogy Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Doona Bae, Ray Fisher, Rupert Friend és Stuart Martin is benne lesz a filmben.

A Rebel Moon története egy, a galaxis szélén lévő békés gyarmaton játszódik, melyet egy zsarnok régens, egy bizonyos Balisarius seregei kezdenek el fenyegetni. A kétségbeesett lakosok egy rejtélyes múltú nőhöz fordulnak segítségért, hogy összeszedje a szomszédos bolygók harcosait, akik vezetésével felvehetik a harcot az ellenséges hadak ellen. Snyder elmondta azt is, hogy szívesen építene a filmre egy teljes univerzumot, hiszen az elmúlt 2-3 évben elég komolyan meg lett tervezve a Rebel Moon világa.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.