2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. December 22. 18:32, csütörtök | Bulvár
Forrás: Disney

Még mindig a Loki a Marvel legnézettebb sorozata

Még mindig a Loki a Marvel legnézettebb sorozata

Az asgardi antihős kalandjaira kíváncsiak még mindig a legtöbben, annak ellenére, hogy annak bemutatója óta jó pár széria megjelent már a Disney+ kínálatában.

Még tavasszal sajtónyilvános prezentációt tartott a Disney a hirdetők előtt, többek között kereskedelmi csatornája, az ABC őszi műsorrendjét ismertetendő, valamint azért is, hogy a Disney+-ra Amerikában ősszel bevezetésre kerülő reklámokkal megtámogatott, így természetesen jóval olcsóbb előfizetői csomagról is tájékoztatást nyújtsanak. És ennek keretében mondta el a Disney-főnök, hogy az eddigi Marvel-szériák közül a legnézettebb a Loki volt. Azóta is sor került természetesen Marveles premierekre, több szkriptelt és nem szkriptelt széria is érkezett, azonban ezek egyike sem tudta letaszítani a trónról Tom Hiddlestont.

Az efféle információinak azért is örülhetünk, mert legalább némi kapaszkodót nyújt, hiszen a Disney+ semmilyen nézettségi adatot nem tesz közzé, épp ezért a legtöbb streaming platformhoz hasonlóan a rajta futó alkotások sikerével kapcsolatosan nem is lehet semmilyen megbízható információink, mindössze a Nielsen pár ezres mintán végzett amerikai mérése szolgáltat pár infómorzsát, de a társaság adatai nem elég, hogy csak tévékészülékeket mérnek, de a Disney+ Amerikán kívüli felhasználóinak a szokásairól sem számolnak be, és azok majdnem 70%-át teszik ki az összesnek.

Ahogy arra számítani lehetett, a Disney+ természetesen egy második évadra visszahozza a Lokit, melyre nem csak a főhőst alakító Tom Hiddleston fog visszatérni, hanem mind egy szálig azok az állandó szereplők, akik az első szezonban is feltűntek.

Címkék: loki, Marvel, sorozat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.