2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2020. Szeptember 28. 16:01, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI / Atempo.sk

Megjelent Varga Miklós új lemeze!

Megjelent Varga Miklós új lemeze!

Varga Miklós, az Európa című nagysikerű ballada előadója, ma új lemezt jelentetett meg. Az „Ébredés (száz év magány után)” című lemezt a trianoni békediktátum 100. évfordulójának alkalmából készítette a neves művész.

Elmondása szerint a lemezen található daloknak szimbolikus jelentőségük van, mégpedig a magyar nép élni akarását jelentik az elmúlt száz év során. "Az elmúlt 100 évben jónéhány ilyen szituációba kerültünk, amikor újra és újra bizonyítanunk kellett, hogy életképesek vagyunk, olykor nagyon erős európai ellenszélben is,” fogalmazott Varga. A lemez érdekessége, hogy nem csak új dalokból áll. A nyolcvanas években készült darabok azonban eddig még sehol nem jelentek meg. Egészen mostanáig!

ÉBREDÉS

1. Túl az árnyékéveken
2. Ha Erdély újra hív
3. Ébredés
4. A lánc
5. Elveszett föld
6. 1956
7. Tűz és vér
8. Határtalan dal
9. Búcsúzás helyett
10. Nem maradsz egyedül

Több dalhoz már videoklip is készült, a „Nem maradsz egyedül” már a YouTube-on is megtalálható, hallgassátok szeretettel!

Címkék: lemez, Varga Miklós

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 30. 11:36, hétfő | Bulvár

Elhunyt Maggie Smith

Maggie Smith-t sokan generációjának legjelentősebb brit színésznőjeként tartották számon, amelybe olyan nevek is beletartoznak, mint Vanessa Redgrave és Judi Dench.

2024. Október 21. 14:25, hétfő | Helyi

A Komáromi Erődben találkozik Fico, Orbán és Vučič

A vezetők kedden Komáromban az Európába irányuló illegális migráció megállítására irányuló innovatív megoldásokról is tárgyalnak.

2024. Október 21. 13:58, hétfő | Sport

F1: Duplázott a Ferrari Austinban

Az olasz csapat dupláját Carlos Sainz erősítette meg a második hellyel.

2024. Október 15. 11:49, kedd | Szlovák

Robert Fico: A Hyundai Mobis több mint 170 millió eurót fektet be Nyitranovákban

A kormányfő megígérte a Mobis képviselőinek, hogy a kormány minden intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az üzem elegendő szakképzett munkaerővel rendelkezzen.