2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Január 02. 16:41, szombat | Rendőrségi
Forrás: cas.sk

Megszólalt Lučanský özvegye: az utolsó pillanatok és a miniszternek címzett kemény szavak

Megszólalt Lučanský özvegye: az utolsó pillanatok és a miniszternek címzett kemény szavak

Először szólalt meg az elhunyt ex-rendőrfőnök özvegye, Martina. Közösségi oldalán pontosan leírta, milyen volt az utolsó nap, amit vele tölthetett.

A közösségi háló egyik legfrissebb bejegyzésében maga Martina Lučanská szólalt meg. „Nincs erőm kommentárt fűzni a jelenlegi helyzethez. Elvesztettem a férjemet, aki nélkül az életem is értelmét vesztette. A fájdalmamat csak az enyhíti, hogy a gyermekeim segítenek átvészelni életem legnehezebb időszakát. December 29-én, tehát az utolsó napon, amikor „ENGEDÉLYT” kaptam a látogatására, még nem tudtam, hogy ez lesz a legrosszabb és egyben utolsó közös pillanatunk,” írja Martina, aki a belügyminiszternek is üzent.

„AMÍG ÉN A FÉRJEM ÁGYA MELLETT VOLTAM MIKULEC GÉPFEGYVERES KOMMANDÓJÁVAL A HÁTAM MÖGÖTT, addig R. Mikulec miniszter úr egy túrócszentmártoni (Martin) faházban ünnepelt. Olyan nagy kérés volna egy olyan kompetens embertől, mint Mikulec miniszter úr, és egy normálisan működő demokráciában, hogy a fekete zászlót kitűzze a minisztérium homlokzatára, így tiszteletet adva elhunyt férjem emlékének???” zárja bejegyzését a gyászoló özvegy.

Címkék: özvegy, Lucansky

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.

2024. Szeptember 03. 10:12, kedd | Rendőrségi

Újabb bombariadó miatt kutattak át egyes pozsonyi alapiskolákat

A szóban forgó intézmények a Černyševského, a Nobel téri, a Tupolevova, a Dudova, a Holíčska, a Gessayova és a Pankúchova általános iskolák.

2024. Augusztus 30. 14:36, péntek | Rendőrségi

A kormány bemutatta a rendőrséget érintő változásokat

Szeptember 1-jén megszűnik a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség, és három új szervezeti egység jön létre: a Szervezett Bűnözés Elleni Hivatal, a Nemzeti Kábítószer-ellenes Egység és a Terrorelhárítási Központ.

2024. Augusztus 28. 14:49, szerda | Rendőrségi

Több mint 1000 rendőr felügyeli majd a csütörtöki SNP-ünnepségeket

A belügyminiszter szerint a rendőrség drónokat és drónelhárító technológiát is bevet majd, hogy az ünnepségek alatt figyelemmel kísérje a helyzetet.