2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. Június 27. 14:18, hétfő | Magyarország
Forrás: csakfoci.hu • kép: Népszava.hu

Megszűnik a Digi Sport 1-2-3

Megszűnik a Digi Sport 1-2-3

Rossz hírt kaptak a magyarországi, ill. a szlovákiai magyar sportrajongók, a csakfoci.hu cikke szerint ugyanis három népszerű csatorna is beszünteti működését az országban.

A csakfoci.hu értesülései szerint meg fog szűnni három hazai sport tévécsatorna, a Digi Sport 1, a Digi Sport 2 és a Digi Sport 3. A sportcsatornák leállására 13 évvel indulásukat követően fog sor kerülni július elsejétől. Hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett mindehhez.

A Digi Sport korábban a focira koncentrált, mint sportra, népszerű bajnokságokat és nemzetközi versenysorozatokat közvetített, volt rajta Bajnokok Ligája, Premier League, Serie A-t és Ligue 1. Tavaly már csak a francia bajnokikat, valamint az angol meccsek egy részét láthatták a csatornákon a focirajongók. A csakfoci szerint a csatorna megszűnéséről szóló hírek már tavaly felmerültek, és sokat sejtető volt az is, amikor az előző év nyarán eligazolt Monoki Lehel, valamint két állandó szakértőtársa, Bánki József és Sallói István is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 28. 14:28, szerda | Magyarország

Pusztító vihar tombolt Magyarországon

A tűzoltók a villámlás és a kidöntött fák okozta károk helyreállításán dolgoznak. A vihar autókat, épületeket és utakat rongált meg.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.