2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. Június 27. 09:06, hétfő | Bulvár
Forrás: Fox Metro News

Megvan az új Trónok harca-spinoff címe: Snow

Megvan az új Trónok harca-spinoff címe: Snow

Egyszerű, ám mégis lényegretörő címet kapott a Havas Jon-ról szóló Game of Thrones-spinoff.

Pár napja még arról számoltunk be, hogy a The Hollywood Reporter értesülései szerint az HBO elkezdett egy új Trónok harca-sorozatot fejleszteni a többi Game of Thrones-projektje mellett, pár napja pedig George R. R. Martin, Westeros világának atyja egy blogbejegyzésben erősítette meg, hogy a sajtóinfók ismét csak valódinak bizonyultak, tényleg folyik egy ilyen széria fejlesztése, ráadásul mindezt maga Kit Harington ösztönözte, az írókat is ő hozta - utóbbiak kiléte egyelőre még nem ismert. Martin azt is elmondta, hogy a projekt munkacíme mindössze 'Snow.

A mostani spinoff tervet az különbözteti meg a többitől, hogy ez valóban kapcsolódna az anyasorozathoz, hiszen annak egyik főszereplőjét, a Kit Harington által alakított Havas Jont vinné tovább, az ő történetét mesélné el. Egyelőre természetesen csak tervről van szó, csak fejlesztés korai szakaszában jár a prémium csatorna, és semmi garancia nincs arra, hogy valaha is lesz belőle valami.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.