2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Augusztus 31. 16:15, kedd | Bulvár
Forrás: cas.sk

Miért pózol büszkén Rytmus és Végh Attila Szlovákia leghírhedtebb gyilkosaival?

Miért pózol büszkén Rytmus és Végh Attila Szlovákia leghírhedtebb gyilkosaival?

Egyáltalán, hogy jöhetett ez össze? Szlovákia leghírhedtebb gyilkosának, Mikuláš Černáknak a facebook-oldalán jelent meg az a kép, amelyen az ország legvéresebb bűnözőivel pózol a két sztár.

„Ez egy szörnyű kép. Soha nem láttunk ennyi gyilkost egy helyen. A képen látható mindegyik arc mögött kioltott emberéleteket láthatunk. Ezek az emberek több, mint 50 ember haláláért felelősek,” reagált a volt maffiavezér által közzétett bejegyzésre a rendőrség facebook-oldala.

Az ominózus fényképen Mikuláš Černák, Viliam Hauser és több, életfogytiglanra ítélt gyilkos mosolyog Rytmus és Végh Attila oldalán. Hogy jöhetett egyáltalán létre ez a kép, és főleg miért? Erre a kérdésre keresi a választ Dávid Púchovský, a rendőrség facebook-oldalának adminisztrátora is.

„Az ott egyértelműen Černák..A Rytmus mellett álló szemüveges férfi Viliam Hauser – ő és társa Róbert Matta támadtak meg vietnami állampolgárokat Pozsonyban. Matta öt embert ölt meg, Hauser pedig paplannal fojtott meg egy csecsemőt,” magyarázta Púchovský.

Rytmus és Végh, akik sokak számára példaképet mutatnak és rengeteg rajongóval rendelkeznek, ezen a fényképen a legszörnyűbb gonoszt propagálják. Végh ráadásul dicsekedett is, hogy az elítéltek között rengeteg támogatója van. Černák állítólag karácsonyra levelet is küldött a magyar bunyósnak, aki gyakran járt a börtönbe előadásokat tartani. Elmondása szerint a nemrég készült életrajzi dokumentumfilmjét is beküldte a börtönbe, ahol azt levetítik a raboknak. Végh büszkén mondta el, hogy a legszigorúbban őrzött rabok között még egy igaz barátja is van.

Címkék: Rytmus, Végh Attila

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.