2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Július 15. 13:15, csütörtök | Koronavírus
Forrás: TTSK

Nagyszombat megye: a hétvégén ismét oltják a nem regisztráltakat is

Nagyszombat megye: a hétvégén ismét oltják a nem regisztráltakat is

A hétvége során ismét teret biztosítanak a még nem regisztrált, 16 évnél idősebb, oltás iránti érdeklődők számára is a Nagyszombati kerület öt nagykapacitású oltópontján.

„Az elmúlt hétvége során több, mint 16,000 érdeklődőt sikerült beoltatnunk. A folyamat zökkenőmentesen zajlott, sehol sem jelentettek szembetűnő várakozást. Célunk az, hogy meggyorsítsuk és egyszerűsítsük azok dolgát, akik a helyes utat, azaz a vakcinát választották,” mondta Jozef Viskupič megyeelnök.

A szombati napon Dunaszerdahely várja az érdeklődőket, mégpedig reggel 8 és délután 5 között a Vidékfejlesztési Szakközépiskolai helyiségeiben. Pöstyénben a fürdőben 08:00 és 16:00 óra között, Szakolcán pedig 08:00 és 18:00 óra között várják az oltakozni vágyókat.

Vasárnap a Moderna cég vakcináival oltanak a nagyszombati Sportcsarnokban reggel 7 és 11 között, délután ugyanitt pedig a Pfizer oltóanyagot preferálók jöhetnek. A fent leírt időpontokban várják azokat is, akik megkapták a Pfizer vagy a Moderna vakcina első adagját, és az oltástól eltelt legalább négy hét. Regisztráció nem, de az első oltásról szóló igazolás szükséges.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.

2024. Szeptember 11. 14:22, szerda | Kzélet

Kiadós csapadékmennyiség várható az ország több részén

Csütörtökön másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben egész Pozsony megyére, Nagyszombat és a Trencsén megye legtöbb járására, valamint Zsolna és Nyitra megye egyes járásaira is.