2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Augusztus 17. 13:53, kedd | Koronavírus
Forrás: cas.sk

Nagyszombat megye: egyadagos vakcinával oltanak a bevásárlóközpontokban

Nagyszombat megye: egyadagos vakcinával oltanak a bevásárlóközpontokban

Nagyszombat megyében a következő hétvége során a szombati napon három bevásárlóközpontban és a pöstyéni nagykapacitású oltóközpontban várják az érdeklődőket.

ErrÅ‘l a Kerület kommunikációs osztálya adott tájékoztatást. Mindegyik helyszínen elÅ‘zetes regisztráció nélkül is felveszik az oltakozni vágyókat. Az egyadagos Janssen vakcinát a tizennyolc éven felüliek a nagyszombati, a dunaszerdahelyi és a szenyicei Tescokban találják 10 és 17 óra között. A pöstyéni központ reggel 8 és délután 5 óra között tart nyitva, itt a 16 felülieket oltják a Pfizer cég vakcinájával.

Az említett idÅ‘sávban a második oltásra esedékes polgárokat is várják. KötelezÅ‘ a személyazonossági, az egészségbiztosítási kártya és a formanyomtatvány felmutatása. A kiskorú érdeklÅ‘dÅ‘k csak szüleik kíséretében vehetnek részt az oltáson. Az elmúlt hét során Nagyszombat megyében terv szerint zajlott az oltási kampány. A dunaszerdahelyi bevásárlóközpontban 251-en, a nagyszombatiban 289-en, a szenyiceiben 113-an igényelték a Janssen vakcinát.

Címkék: Nagyszombat Megye, oltás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.

2024. Szeptember 11. 14:22, szerda | Közélet

Kiadós csapadékmennyiség várható az ország több részén

Csütörtökön másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben egész Pozsony megyére, Nagyszombat és a Trencsén megye legtöbb járására, valamint Zsolna és Nyitra megye egyes járásaira is.