2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2023. Június 20. 10:38, kedd | Sport
Forrás: Teraz.sk

NBA: Bradley Beal a Phoenix Suns-hoz igazolt

NBA: Bradley Beal a Phoenix Suns-hoz igazolt

Bradley Beal-t a Wizards draftolta 2012-ben, ahol húzóemberré nőtte ki magát az évek alatt. A szerződése alapján minden vele kapcsolatos cserét megvétózhatott, azonban ezt nem tette meg és immár a Suns játékosa.

Az egész karrierjét Washingtonban lejátszó Beal 11 év után NBA-mezt vált. Phoenix-be cserélték Chris Paul-ért. Jelenleg már mindkét csapat megerősítette a megállapodást, a csere csak a draftot követően válhat hivatalossá, ami a tervek szerint június 22-én lesz.

Beal volt a Wizards sztárja, húzóembere, 2012-es draftolása óta, és jelenlegi szupermax szerződése megengedte, hogy ő válasszon célcsapatot, ha el szeretnék őt cserélni, illetve megvétózhatta a neki nem tetsző cseréket. Úgy alakult a helyzet, hogy beleegyezett a Suns-hoz való csatlakozáshoz, és ezzel a csapat negyedik max-szerződéses játékosa lesz Deandre Ayton, Devin Booker és Kevin Durant mellett. A Phoenix új tulajdonosa, Mat Ishbia a következő szezonban 163 millió dollárt költ ennek a négy játékosnak a fizetésére, ezzel kinyilvánítva azt a vágyát, hogy akár a fizetési sapka túllépése árán is megszerezze a klub történetének első címét. Elődje, Robert Sarver elutasította a sapka átlépését.

Washington hajlandó Paul szerződésének elfogadására, de nem számol azzal, hogy a 38 éves sztárveterán a csapatban játsszon. A Wizards a tavalyi szezonban nem jutott be a rájátszásba, és megkezdődött a csapat újjáépítése. Paul-t nagy valószínűséggel kivásárolják szerződéséből vagy keresnek neki egy harmadik csapatot - írja az ESPN.

Forrás: teraz.sk

Címkék: Bradley Beal, NBA

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 09. 10:46, hétfő | Sport

Sinner nyerte a US Open-t

Ebben az évezredben csak a svájci Roger Federernek és a szerb Novak Djokovicnak sikerült mindkét keménypályás Grand Slam-tornát megnyernie ugyanabban a szezonban.

2024. Szeptember 03. 10:35, kedd | Sport

A szlovák jégkorong-válogatott kijutott a 2026-os téli olimpiára

Ez lesz a hetedik alkalom, hogy a szlovák jégkorongozók részt vesznek téli olimpián.

2024. Augusztus 27. 18:12, kedd | Sport

Különleges díjat kap Ronaldo az UEFA-tól a Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítményéért

Ronaldo tartja a rekordot a Bajnokok Ligájában, 183 mérkőzésen összesen 140 gólt szerzett a Manchester United, a Real Madrid és a torinói Juventus színeiben.