2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2023. Január 11. 18:17, szerda | Kzélet
Forrás: cas.sk

Nem lesz több Tesco-s szórólap a postaládákban

Nem lesz több Tesco-s szórólap a postaládákban

Igazán bátor lépés! A Tesco-lánc a papír szórólapok eltörlése mellett döntött.

Nincs több Tesco szórólap a postaládában. Szlovákia egyik legnagyobb üzletlánca úgy döntött, hogy teljesen megszünteti őket, amiről a cég honlapján adtak tájékoztatást.

„Januártól leállítjuk a promóciós újságok fizikai formában történő kiosztását a háztartásokban, amivel évente 1700 tonna papírt spórolhatunk meg. A vásárlók az utolsó papír szórólapot január első hetében találják postaládájukban. Arra szeretnénk ösztönözni vásárlóinkat, hogy regisztráljanak a Clubcard alkalmazásunkban, ami segít nekik az igényeikhez szabott kedvező ajánlatok elérésében.” – tájékoztatott Diana Golanová, a Tesco marketing igazgatója.

Az üzletlánc már az elmúlt időszakban is fokozatosan csökkentette a szórólapok számát. Először 2022 márciusában a pozsonyi és a kassai forgalmazást szüntették meg, októberben pedig a Tesco leállította a szórólapok nyomtatását üzletei számára is. "A szórólap nyomtatásának felfüggesztésével és a digitális űrlapra való átállással megtakarított költségeket az ügyfeleknek szóló kedvező kínálatokba csoportosítjuk át" – tette hozzá Golanová

Az angliai székhelyű üzletlánc 1996 óta működik a szlovák piacon (eleinte TESCO STORES SR, a.s. néven), és jelenleg az ország minden régiójában jelen van. Szlovákiában 29 Express áruház, 8 Extra üzlet, 55 hipermarket, 1 áruház és 75 szupermarket működik. Ezen kívül hazánkban 18 benzinkutat is üzemeltet a cég. A Tesco az egyik legnagyobb munkáltató a szlovák piacon, mely évről-évre új munkahelyeket teremt.

forrás: cas.sk / wikipedia

Címkék: újság, szlovákia, Tesco

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 11. 14:22, szerda | Kzélet

Kiadós csapadékmennyiség várható az ország több részén

Csütörtökön másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben egész Pozsony megyére, Nagyszombat és a Trencsén megye legtöbb járására, valamint Zsolna és Nyitra megye egyes járásaira is.

2024. Augusztus 27. 17:59, kedd | Kzélet

Taraba újabb tárgyalásokat folytatott Lantossal Bősről

A mai tárgyalások dinamikája és terjedelme csak megerősíti, hogy mindkét fél meg akar állapodni - magyarázta Taraba.

2024. Augusztus 26. 11:20, hétfő | Kzélet

A szakértők szerint az aszály jelenti majd a legnagyobb problémát a mezőgazdaság számára

A tudósok azt jósolják, hogy a vízhiány problémája súlyosbodni fog Szlovákiában.

2024. Augusztus 13. 10:06, kedd | Kzélet

HŐSÉGRIADÓ: 35 Celsius-fok várható az ország egyes területein

A figyelmeztetések ideiglenesen 13 órától 19 óráig vannak érvényben.