2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. Szeptember 06. 09:01, kedd | Magyarország
Forrás: hvg blikk fotó:getty images

Nem vette fel a 102 millió forintot egy magyarországi lottónyertes

Nem vette fel a 102 millió forintot egy magyarországi lottónyertes

Ami azonban még furább, hogy már másodszor fordul elő idén, hogy valaki egyszerűen otthagyja a több tíz, ebben az esetben százmilliós nyereményt.

Igaz, nincs még minden veszve. A rejtélyes győztesnek szeptember 9-ig van ideje megállni egy lottózóban, ezután azonban elesik a 102 milliós Joker főnyereménytől.

Már csak három napja van jelentkezni annak az ismeretlen játékosnak, aki bár megnyerte a Jokerért járó több mint 102 millió forintot, eddig nem váltotta be a szelvényét - írja a Blikk.hu.

A nyertes a 23. játékhéten találta telibe a számokat, azonban ha szeptember 9-én 23:59-ig nem veszi át az összeget, a Szerencsejáték Zrt.a pénzből külön akciókat szervez, illetve a már meglévő nyereményalapokat egészíti ki. Idén ez már a második ilyen eset: legutóbb februárban nyert valaki közel 150 millió forintot, majd nem jelentkezett érte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 28. 14:28, szerda | Magyarország

Pusztító vihar tombolt Magyarországon

A tűzoltók a villámlás és a kidöntött fák okozta károk helyreállításán dolgoznak. A vihar autókat, épületeket és utakat rongált meg.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.