2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2020. Július 19. 13:00, vasárnap | Sport
Forrás: mti

NHL - Karanténban a cseh gólkirály

NHL - Karanténban a cseh gólkirály

Karanténba kellett vonulnia David Pastrňaknak, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Boston Bruins sztárcsatárának, mert kapcsolatba került egy koronavírussal fertőzött személlyel.

Az alapszakasz gólkirálya - aki a washingtoni orosz Alekszandr Ovecskinnel közösen végzett az élen - így nem kezdhette el csapata edzőtáborát. A klub eleinte azt közölte, hogy Pastrňak "nincs olyan állapotban, hogy edzhessen". Később a légiós ügynöke elmondta: ugyan a csatár tesztje negatív lett, de a protokoll értelmében karanténba kellett vonulnia.

A 24 éves Pastrňak - aki 70 mérkőzésen lőtt 48 gólt - Csehországban töltötte az utóbbi hónapokat, mivel a járvány miatt március 12-én leállt a szezon.

A Boston augusztus 2-án folytatja a bajnokságot, amikor is a rájátszás előtti keleti rangsorolón, Torontóban sorrendben a Philadelphia Flyers, a Tampa Bay Lightning és a Washington Capitals lesz az ellenfele.

Nyitókép: Pastrňak/Twitter

Címkék: koronavírus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 09. 10:46, hétfő | Sport

Sinner nyerte a US Open-t

Ebben az évezredben csak a svájci Roger Federernek és a szerb Novak Djokovicnak sikerült mindkét keménypályás Grand Slam-tornát megnyernie ugyanabban a szezonban.

2024. Szeptember 03. 10:35, kedd | Sport

A szlovák jégkorong-válogatott kijutott a 2026-os téli olimpiára

Ez lesz a hetedik alkalom, hogy a szlovák jégkorongozók részt vesznek téli olimpián.

2024. Augusztus 27. 18:12, kedd | Sport

Különleges díjat kap Ronaldo az UEFA-tól a Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítményéért

Ronaldo tartja a rekordot a Bajnokok Ligájában, 183 mérkőzésen összesen 140 gólt szerzett a Manchester United, a Real Madrid és a torinói Juventus színeiben.