2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. Március 29. 13:33, kedd | Bulvár
Forrás: The Playlist

Nicholas Cage saját magát alakítja legújabb agymenésében

Nicholas Cage saját magát alakítja legújabb agymenésében

Az egyébként komoly neveket felvonultató alkotáshoz már plakát is érkezett. Véleményem szerint ez vagy borzasztó vagy zseniális lesz. Nincs köztes lehetőség.

A The Unbearable Weight of Massive Talent a Lionsgate stúdió akciókomédiája lesz Tom Gormican rendezésében, aki egyébként a forgatókönyvet is írta Kevin Etten közreműködésével, és mint a frissen kiadott plakátján is látszik, a főszereplője Nicolas Cage, aki Nick Cage-et alakítja.

A sztori középpontjában Cage lesz, akit egy gazdag ember, aki egyben nagy rajongó szerződtet némi reprezentálásra, azonban az illetőt lebuktatni szándékozó CIA feltűnése kicsit megkavarja a dolgokat. Már a koncepciója alapján nagyon izgalmas projektnek tűnt Nicolas Cage új filmje, melyet egyébként részben Magyarországon forgattak, hát még nemrég kiadott előzetes láttán, azt sem érdemes kihagyni.

Címkék: film, Hollywood, mozi, Nick Cage

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.