2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Május 22. 13:47, szombat | Bulvár
Forrás: Insider

Ő lehet a Hegylakó rebootjának főszereplője

Ő lehet a Hegylakó rebootjának főszereplője

A pletykák szerint Henry Cavill a legesélyesebb a Highlander című kultuszfilm feldolgozásának főszerepére. Ti megnéznétek Supermant egy másik halhatatlan szerepben?

2019-ben hallottunk utoljára a Hegylakó tervezett rebootjáról, akkor éppen azt, hogy Chad Stahelski, a John Wick rendezője még nem tett le a filmről, amiről egyébként 2018-ban írták, hogy végre sínre került, amikor hivatalosan is bejelentették a fejlesztése kezdetét. Nos, a fejlesztés még mindig tart, de egy nagyot előre lépett azóta a projekt, ugyanis a Deadline értesülései szerint Henry Cavill lehet a főszereplő, hiszen megkezdődtek vele a tárgyalások a leszerződtetése céljából.

Egyelőre még nagyon képlékenynek tűnik a filmterv, így azt sem lehet tudni, hogy Cavill új karaktert alakítana, vagy már egy korábbról ismertet, az viszont továbbra is áll, hogy Stahelski fogja rendezni a filmet, ha megvalósul. A legutóbbi infók szerint a Lionsgate stúdió Ryan Condalnak adta ki a megbízást az új változat forgatókönyv megírása kapcsán, és akkor arról volt szó, hogy trilógiában gondolkodnak.

A Hegylakót egyébként 2008 óta próbálják ismét vászonra vinni, azóta, hogy a Summit Entertainment megszerezte a jogokat. Pár éve még úgy volt, hogy egy elsőfilmes rendező, bizonyos Cedric Nicolas-Troyan készítheti el a filmet, majd pedig azt szellőztették meg, hogy a stúdió Tom Cruise-t környékezte meg, hogy szálljon be a produkcióba színészként - nem főszereplőként, hanem afféle mentorként, amilyen az eredetiben Sean Connery volt.

Érdekesség egyébként, hogy a Hegylakó-sorozat sosem volt kasszasiker moziban, azonban így is megért három folytatást, a filmeket pedig egy 6 évados tévésorozat követte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.