2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2021. Október 26. 14:00, kedd | Bulvár
Forrás: HVG

Paul McCartney többé nem ad autogramot

Paul McCartney többé nem ad autogramot

A világhírű zenész megelégelte az aláírásosztást, elmondása szerint sokkal szívesebben beszélget inkább rajongóival.

„Kicsit furának” titulálta magát az autogramosztást Paul McCartney, ezért nem ad több aláírást a kiváló zenész. A rajongóknak nem kell feltétlen elszomorodniuk, hiszen McCartney a Disney Plus új dokumentumfilm-sorozatában arról beszélt, hogy sokkal szívesebben beszélget inkább azokkal, akik a társaságát keresik. A szóban forgó sorozat egyébként a Beatles utolsó napjait dolgozza fel.

Az autogram-bojkottot úgy magyarázta, hogy őt már ismerik a rajongók, ezért nem tartja szükségesnek az ilyen eseményeket. McCartney nem rajong a közös szelfikért sem, sokkal szívesebben beszélgetne inkább a sikongató tömeggel. A zenész humoros öniróniával jelentette ki: amúgy is nyomorultul néz ki minden egyes sebtében készített szelfin, a háttérről nem is beszélve.

Paul McCartneynak novemberben jelenik meg a The Lyrics című könyve, a Beatles utolsó hónapjait bemutató Get Back című sorozat november 25-én debütál.

Címkék: Paul McCartney

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 30. 11:36, hétfő | Bulvár

Elhunyt Maggie Smith

Maggie Smith-t sokan generációjának legjelentősebb brit színésznőjeként tartották számon, amelybe olyan nevek is beletartoznak, mint Vanessa Redgrave és Judi Dench.

2024. Október 22. 15:31, kedd | Kzélet

Szombatról vasárnapra egy órával többet alszunk

Már ezen a hétvégén változtatjuk az időt nyáriról télire. Az órákat szombatról (október 26.) vasárnapra (október 27.) állítjuk vissza egy órával.

2024. Október 22. 14:39, kedd | Kzélet

Visolajský: Több mint 2000 orvos készül beadni a felmondását október végén

Visolajský szerint az egyetemi kórházak, a legtöbb kis kórház és a magánkórházak orvosai is bejelentették, hogy felmondanak.

2024. Október 21. 14:25, hétfő | Helyi

A Komáromi Erődben találkozik Fico, Orbán és Vučič

A vezetők kedden Komáromban az Európába irányuló illegális migráció megállítására irányuló innovatív megoldásokról is tárgyalnak.