2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. Február 16. 10:55, szerda | Bulvár
Forrás: Screen Rant

Peter Parker már az Avatart is beelőzte

Peter Parker már az Avatart is beelőzte

Természetesen nem a világszerte hozott bevételekről beszélünk, ott egyelőre szinte utolérhetetlennek tűnik James Cameron eposza, de az USA-ban picit más a helyzet.

Ha valaki kételkedett volna abban, hogy sok embert érdekelt az új Pókember Amerikában, akkor minden bizonnyal meglepetten fogja konstatálni azt, hogy a film a járvány ideje alatt 760,9 millió dollár bevételnél tart már Amerikában, ami azt jelenti, hogy megelőzte James Cameron Avatarját is, és ezzel fellépett az amerikai bevételi örökranglista harmadik helyére. Itt azonban jó eséllyel vége is lesz az útnak, hiszen a Star Wars: The Force Awakens (936,6 millió dollár) és az Avengers: Endgame (858,3 millió dollár) elég komoly távolságra van tőle.

A Spider-Man: No Way Home mindezt 60 nap alatt érte, azaz premierje 9. hetében, míg az Avatarnak ehhez a teljesítményhez 9 hónap kellett, valamint egy 2010-es újrapremier. Természetesen az Avatárt nemzetközi viszonylatban nem kell félteni holmi szuperhősöktől, hiszen 2,84 milliárd dollárral még mindig élen áll minden országot számítva, mégpedig a 2,79 milliárdos Avengers: Endgame előtt. A Pókember-film 1.8 milliárdos bevétellel jelenleg a hatodik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.