2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2023. Június 06. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: teraz.sk

Pozsonyban több helyen dugóval kell számítani

Pozsonyban több helyen dugóval kell számítani

Az autósok körülbelül 15 percet késnek majd Csöllében Pozsony irányába. A D2-es autópályán Stomfa felől a pozsonyi bejáratnál is sor alakul ki. A járművezetők körülbelül 15 percet veszítenek.

Pozsonyban és környékén kedd reggel kissé bonyolódik a közlekedés. Több helyen dugók alakulnak ki. Erről az RTVS Zelená vlna tájékoztat.

Csöllében Pozsony irányába mintegy 15 percet késnek az autósok. A D2-es autópályán Stomfa felől a pozsonyi bejáratnál is sor alakul ki. A sofőrök körülbelül 15 percet veszítenek.

A Račianska utcán a központ felé vezető irányban szintén körülbelül 15 perces késésre kell számítani. A D1-es autópályán az Ivanska út bevásárlóközpont felől a Kikötői híd irányába szintén 15 percet kell várakozniuk a sofőröknek.

Forrás: teraz.sk

Címkék: autók, dugó, pozsony

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Július 10. 12:00, szerda | Helyi

Napszúrásveszély! Másodfokú hőségriasztás van érvényben

Másodfokú hőségriasztás van érvényben ma, július 10-én Szlovákia déli járásaiban, a nappali csúcshőmérséklet meghaladhatja a 37 °C-t.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.