2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2020. Július 28. 20:00, kedd | Sport
Forrás: dac1904.sk

Profi szerződést kötött a DAC Szalma Dániellel

Profi szerződést kötött a DAC Szalma Dániellel

Az alig 16 éves játékos a DAC akadémiáján nevelkedett és az U19-es csapatot erősíti és az ifjúsági válogatottban is szerepel.

"A jó testfelépítésű és nagy futballintelligenciával rendelkező perspektivikus Szalma a védelem közepén érzi magát a legjobban, de szükség esetén a hátvédsor szélein is képes jó teljesítményre" - írják a fiatal játékosról a klub weboldalán. A szerződés a következő szezonra szól, és további egy éves opciót is tartalmaz. A szerződés aláírásánál jelen volt Szalma édesapja is.

A DAC sportigazgatója sem fukarkodott a dícsérő szavakkal. "Többször bevontuk őt a felnőttcsapat edzésfolyamatába, és lassan felkészítjük őt arra, hogy Somorján játszhasson és ugyanakkor az U19 erőssége legyen. Dani érdekes játékos, a középhátvéd posztján játszik és jobb lábú" - mondta Van Daele.

Szalma Dániel 2003. szeptember 9-én született. Alig volt 13 éves, mikor a DAC-ban kezdett focizni. Jelenleg az U19-es csapat stabil játékosa.

Címkék: dac, dunaszerdahely, foci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 09. 10:46, hétfő | Sport

Sinner nyerte a US Open-t

Ebben az évezredben csak a svájci Roger Federernek és a szerb Novak Djokovicnak sikerült mindkét keménypályás Grand Slam-tornát megnyernie ugyanabban a szezonban.

2024. Szeptember 03. 10:35, kedd | Sport

A szlovák jégkorong-válogatott kijutott a 2026-os téli olimpiára

Ez lesz a hetedik alkalom, hogy a szlovák jégkorongozók részt vesznek téli olimpián.

2024. Augusztus 27. 18:12, kedd | Sport

Különleges díjat kap Ronaldo az UEFA-tól a Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítményéért

Ronaldo tartja a rekordot a Bajnokok Ligájában, 183 mérkőzésen összesen 140 gólt szerzett a Manchester United, a Real Madrid és a torinói Juventus színeiben.