2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2020. Október 15. 14:44, csütörtök | Bulvár
Forrás: index

Ráment a büntetőperre Lagzi Lajcsi házassága

Ráment a büntetőperre Lagzi Lajcsi házassága

Galambos Lajos zenész ellen öt éve tart az a büntetőeljárás, amelyben egy harmincmillió forintos közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolják.

Állítása szerint a tárgyalások nemcsak őt, de családját és házasságát is megviselték. Péntek este Hajdú Péter műsorában nyilatkozott huszonkét éve tartó párkapcsolatáról: „Érzelmileg magányos vagyok. Annyi időt senki sem bír ki mellettem, mint Bogi, de a velem kapcsolatos meghurcolás nem tett jót a kapcsolatunknak és Boginak sem. Haragszik rám. (…) Nem tagadom, a bírósági ügyem igencsak megsínylette a házasságunkat Bogival. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ráment a kapcsolatunk.“

Címkék: bulvár, Lagzi Lajcsi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 30. 11:36, hétfő | Bulvár

Elhunyt Maggie Smith

Maggie Smith-t sokan generációjának legjelentősebb brit színésznőjeként tartották számon, amelybe olyan nevek is beletartoznak, mint Vanessa Redgrave és Judi Dench.

2024. Október 21. 14:25, hétfő | Helyi

A Komáromi Erődben találkozik Fico, Orbán és Vučič

A vezetők kedden Komáromban az Európába irányuló illegális migráció megállítására irányuló innovatív megoldásokról is tárgyalnak.

2024. Október 21. 13:58, hétfő | Sport

F1: Duplázott a Ferrari Austinban

Az olasz csapat dupláját Carlos Sainz erősítette meg a második hellyel.

2024. Október 15. 11:49, kedd | Szlovák

Robert Fico: A Hyundai Mobis több mint 170 millió eurót fektet be Nyitranovákban

A kormányfő megígérte a Mobis képviselőinek, hogy a kormány minden intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az üzem elegendő szakképzett munkaerővel rendelkezzen.