2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Április 12. 12:10, hétfő | Rendőrségi
Forrás: TASR

Rendőrség: A láncfűrészes támadó akár tíz évet is kaphat

Rendőrség: A láncfűrészes támadó akár tíz évet is kaphat

NAGYMIHÁLY, április 12. – Négy és tíz év közötti szabadságvesztésre ítélhetik azt a harminc éves férfit, aki április 8-án motorfűrésszel támadt egy másik fiatal férfira.

A rendőrség testi épség veszélyeztetése miatt indított eljárást. A TASR hírügynökséget Lenka Ivanová, a Kassai Rendőrkapitányság szóvivője tájékoztatta. A rendőrök telefonos bejelentés alapján érkeztek a helyszínre, ahol a férfi egy bekapcsolt motoros fűrésszel fenyegetett egy másik férfit. „Miután a kollégák a helyszínre érkeztek, egy hangos szóváltásra lettek figyelmesek. Az eset egy nagymihályi lakótelepen történt. A tettes egy bekapcsolt motorfűrésszel fenyegette majd sebesítette meg haragosát, majd miután nem érte utol, még rohangált egy keveset, majd pedig végül beszaladt az egyik bejáratba,” magyarázta Ivanová.

A fiatal férfi azonnal kórházi kezelésben részesült, az orvosok szerint 42 napnál tovább gyógyuló sebeket szerzett a támadás során. A férfi nem védekezhet szabadlábon, akár tíz évnyi szabadságvesztést is kiróhatnak rá.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.

2024. Szeptember 03. 10:12, kedd | Rendőrségi

Újabb bombariadó miatt kutattak át egyes pozsonyi alapiskolákat

A szóban forgó intézmények a Černyševského, a Nobel téri, a Tupolevova, a Dudova, a Holíčska, a Gessayova és a Pankúchova általános iskolák.

2024. Augusztus 30. 14:36, péntek | Rendőrségi

A kormány bemutatta a rendőrséget érintő változásokat

Szeptember 1-jén megszűnik a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség, és három új szervezeti egység jön létre: a Szervezett Bűnözés Elleni Hivatal, a Nemzeti Kábítószer-ellenes Egység és a Terrorelhárítási Központ.

2024. Augusztus 28. 14:49, szerda | Rendőrségi

Több mint 1000 rendőr felügyeli majd a csütörtöki SNP-ünnepségeket

A belügyminiszter szerint a rendőrség drónokat és drónelhárító technológiát is bevet majd, hogy az ünnepségek alatt figyelemmel kísérje a helyzetet.