2024. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2020. Szeptember 08. 13:19, kedd | Rendőrségi
Forrás: TASR

Rendőrség: A megtámadott férfi a Dunában kötött ki

Rendőrség: A megtámadott férfi a Dunában kötött ki

POZSONY, szeptember 8. – Huliganizmus vádjával néz szembe az a 18 éves pozsonyi férfi, aki egy másik, eddig azonosítatlan személlyel együtt szeptember 5-én megtámadott egy 28 éves férfit.

A Duna-parti sétányon keletkezett rendbontás következtében a 28 éves férfi a Dunában kötött ki. A TASR hírügynökséget Veronika Martiniaková, a Pozsonyi rendőrkapitányság szóvivője tájékoztatta.


Az eddigi rendőrségi információk alapján a két személy valahol az Eurovea bevásárlóközpont és az Öreghíd közötti szakaszon támadta meg a férfit. Több fejre mért ütés után a férfi futásnak eredt az Öreghíd irányába.


„Az egyik támadó azonban utolérte a menekülő férfit, majd mellkason rúgta, aki a rúgás erejétől a Dunába zuhant. Szerencsére megúszta sérülés nélkül,” magyarázta Martiniaková.


Amennyiben a támadó fiatalembert bűnösnek találják, akár három év letöltendő szabadságvesztésre is ítélhetik. A másik támadó személyazonossága egyelőre ismeretlen, és továbbra is a nyomozás tárgyát képezi.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.

2024. Szeptember 03. 10:12, kedd | Rendőrségi

Újabb bombariadó miatt kutattak át egyes pozsonyi alapiskolákat

A szóban forgó intézmények a Černyševského, a Nobel téri, a Tupolevova, a Dudova, a Holíčska, a Gessayova és a Pankúchova általános iskolák.

2024. Augusztus 30. 14:36, péntek | Rendőrségi

A kormány bemutatta a rendőrséget érintő változásokat

Szeptember 1-jén megszűnik a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség, és három új szervezeti egység jön létre: a Szervezett Bűnözés Elleni Hivatal, a Nemzeti Kábítószer-ellenes Egység és a Terrorelhárítási Központ.

2024. Augusztus 28. 14:49, szerda | Rendőrségi

Több mint 1000 rendőr felügyeli majd a csütörtöki SNP-ünnepségeket

A belügyminiszter szerint a rendőrség drónokat és drónelhárító technológiát is bevet majd, hogy az ünnepségek alatt figyelemmel kísérje a helyzetet.