2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Augusztus 23. 13:13, hétfő | Bulvár
Forrás: DC / MovieRant

Saját mozit kap a Fekete Kanári

Saját mozit kap a Fekete Kanári

Újabb DC-s karakter kap saját spinoffot, ezúttal a Birds of Prey-ben felbukkanó Black Canary-t láthatjuk a mozivásznakon.

Itthon Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) címmel került bemutatásra a Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) című DC-film, mely a jelek szerint volt annyira sikeres és jól fogadott, hogy a Warner folytassa egy leágazással - azonban annyira a jelek szerint azonban mégsem, hogy mindezt moziban tegye. A lényeg mindenképp az, hogy a film alapján már készítési fázisban van egy Black Canary-film, az HBO Max digitális platformra.

A forgatókönyvet, ami még fejlesztés alatt van, Misha Green írja, a főszereplő pedig természetesen Jurnee Smollett lesz, aki a DC Extended Universe-filmben is alakította Fekete Kanárit, azaz Dinah Lance-et. Az író és a színésznő mostanában többször is dolgozott együtt, az Underground, valamint a Lovecraft Country című igencsak elismert sorozatokban. Arról még nincs infó, hogy a Birds of Prey-filmből bárki mást láthatnánk a tervezett spinoffban.

Címkék: DC, film, képregény, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.