2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2020. December 21. 09:31, hétfő | Bulvár

Separ, a szlovák rapper három hónapja jár kemoterápiára

Separ, a szlovák rapper három hónapja jár kemoterápiára

A szlovák zenei élet elismert rappere, Separ Instagramon vallotta be, hogy rákos. Közösségi oldalán Separ most leírta, hogy élte meg az utóbbi három hónapot, amit kemoterápiával töltött.

„A kemoterápia és annak következményei a legnagyobb pokol, amit eddig átéltem. Nem is sejtettem, hogy milyen szörnyű egészségügyi helyzetbe kerülhet egy ember“ – írja a rapper. „Egy tumort már kivettek, de a CT kimutatta, hogy az a marha már átterjedt a testem más részeire is. A gyerekeimet nem láttam már két és fél hónapja, ugyanis az immunrendszerem ebben a COVID diszkóban veszélyeztetettnek minősül. Amikor először találkoztunk, olyan volt, mint az érzelmek tűzijátéka“ – számol be a zenész őszintén. Bár sokat szenved, úgy néz ki, jó úton halad a betegség legyőzésében. „A legelején alternatív úton szerettem volna meggyógyulni, de az orvos azt mondta, ne spekuláljak. A kemoterápia tényleg szörnyű, de ki lehet bírni. Ma voltam ellenőrzésen, hogy segít-e... Az első eredmények szerint igen. Még várom a CT-ről a híreket, de úgy tűnik, nyertem“ – írja Separ. „Kérlek ne sajnáljátok Sepinkát, hogy rákos, az onkológián nagyon sok fiatallal találkoztam, és azt akarom, hogy ne adjátok fel!“ – tette hozzá bejegyzésében a rapper.

Címkék: rák, Separ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.