2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2020. Július 13. 13:30, hétfő | Bulvár
Forrás: plus jeden deň

SOKK: Monika Beňová 30 év után ismét gyermeket vár

SOKK: Monika Beňová 30 év után ismét gyermeket vár

Monika Beňovát tavaly májusban választották ismét Európai Parlamenti képviselőnek. Idén nyáron azonban még boldogabb hírt osztott meg a nyilvánossággal: babát vár.

Az 52 éves smeres politikus 30 évvel ezelőtt, főiskolás korában hozta világra az első gyermekét. A 30 éves Martin pár hónapon belül egy kishúggal lesz gazdagabb.

Fedor Flašíkkal, az első férjével zátonyra futott a házasságuk, de fiával máig nagyon közeli kapcsolatot ápol Beňová. A Plus Jeden Deň információi szerint a képviselő jelenlegi partnere Ľubomír Klčo, aki 16 esztendővel fiatalabb nála.

A lap kiderítette azt is, nem tervezett terhességről van szó, ennek ellenére rendkívül örülnek az új családtag érkezésének.

Beňová sokáig nem verte nagy dobra a hírt, most azonban Facebook-oldalán bejelentette, hogy állapotos, méghozzá a 6. hónapban van. Elmondása szerint remekül érzi magát, és nagyon várja, hogy ismét anyuka legyen. Elárulta azt is, párjával kislányt várnak.

Nyitókép: Monika Beňová/Facebook

Címkék: beňová, EP, terhesség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.