2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2023. Január 10. 11:45, kedd | Sport
Forrás: samorin.sk/hu / STK Somorja

Somorjai futball: Rendesen felkavarták az állóvizet

Somorjai futball: Rendesen felkavarták az állóvizet

Több érdekes hír is érkezett mostanában a somorjai STK futball csapat háza tájáról. A legfontosabb egyértelműen az edzőcserével kapcsolatos újdonság, de más izgalmak is várják a somorjai futball szerelmeseit.

A kék-fehérek új karmesterrel az élen vágnak neki a tavaszi szezonnak, a kispadon Juraj Ančič váltja a télen menesztett Michal Kuruc-ot. Az új mester a tavalyi idényben a Fortuna Ligában szereplő Trencsén csapatát vezette. ,,A projektünk szempontjából egy minőségi edzőt igazoltunk Juraj Ančic személyében, akinek nemcsak élvonalbeli edzői tapasztalatai vannak, de a saját edzőfilozófiájának keretén belül jól illeszkedik a projektünkbe, amelynek célja a tehetséges játékosok fejlesztése és a felsőbb bajnokságokba való bejuttatása. A professzionális múltjának köszönhetően ráadásul a személye garanciát jelent a DAC és az STK edzői stábjai közötti még szorosabb együttműködésnek,” mondta Horváth Csaba, az STK elnöke.

Fotó: somorja.sk

A játékoskeretben egyelőre annyi változás van, hogy ősszel a somorjai mezben remekül szereplő Csóka Bálint és Szolgai Máté csatlakozott a DAC-hot. A hétfői somorjai edzésen megjelent Balogh Norbert is.

Fotó: somorja.sk

Miután a kétszeres magyar válogatottal a Dunaszerdahely nem számít, az STK-ban végzi az edzéseket.

Az STK-ra a tavaszi idényben a bajnoki meccseken kívül a Szlovák Kupa negyeddöntője is vár. Csapatunk a Besztercebánya – Slovan meccs győztesével találkozik, mégpedig február 28-án. ,,Szeretnénk a történelmi meccset a Pomléban lejátszani,” zárta le Horváth Csaba.

Forrás: somorja.sk / STK Somorja

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 09. 10:46, hétfő | Sport

Sinner nyerte a US Open-t

Ebben az évezredben csak a svájci Roger Federernek és a szerb Novak Djokovicnak sikerült mindkét keménypályás Grand Slam-tornát megnyernie ugyanabban a szezonban.

2024. Szeptember 03. 10:35, kedd | Sport

A szlovák jégkorong-válogatott kijutott a 2026-os téli olimpiára

Ez lesz a hetedik alkalom, hogy a szlovák jégkorongozók részt vesznek téli olimpián.

2024. Augusztus 27. 18:12, kedd | Sport

Különleges díjat kap Ronaldo az UEFA-tól a Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítményéért

Ronaldo tartja a rekordot a Bajnokok Ligájában, 183 mérkőzésen összesen 140 gólt szerzett a Manchester United, a Real Madrid és a torinói Juventus színeiben.