2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2023. November 17. 16:23, péntek | Sport
Forrás: samorin.sk

Somorjai gólözön

Somorjai gólözön

A dunaszerdahelyi MOL Akadémia műfűves pályáján fogadta a somorjai STK a Pohronie csapatát a II. labdarúgóliga 12. fordulójának pótmeccsén.

A mérkőzés összefoglalóját a samorin.sk városi portál tette közzé.

A somorjaiak remek meccsen, nagyon jó játékkal 5:3-ra győztek.

Jól kezdtek a somorjaiak, gyorsan megszerezték a vezetést. Még ünnepeltek a mieink, amikor a vendégek egyenlítettek. Nemsokára Barišič büntetője után ismét nálunk volt az előny, de Pekár szép szabadrúgásgóllal ismét egyenlített. Majd jött ismét a horvát gólvágó és harmadszor is nálunk volt az előny. Amikor a fordulás után a 17-éves Vodnyanszky kétgólos előnyt szerzett a csapatunknak, a 115 somorjai szurkoló reménykedett, hogy meglesz a három pont. Nemsokára ismét jött Krivokapič. Ezután ugyan a vendégek szépítettek, de a mieink továbbra is ötletesen játszottak és további helyzeteket dolgoztak ki. Mivel Veszelinov Dani is bemutatott pár bravúrt, maradt az 5:3-as győzelmünk. ,, Élveztem a meccset, jól játszottunk. Örülök, hogy góllal járultam hozzá az STK sikeréhez és kiharcoltam egy tizenegyest is. A legfontosabb azonban, hogy győztünk, és megvan a három pont. Emlékezetes marad számomra ez a mai meccs, mivel először szerepeltem tétmeccsen a felnőttek között,” mondta Vidnyánszky Mátyás, aki tagja a magyar U18-es válogatottnak.

STK Somorja – Pohronie 5:3 (3:2)

Góllövők: 5. és 59.Krivokapič, 11. és 28.Barišič (az elsőt 11-esből), 48.Vidnyánszky – 6.Mazan, 24. és 74.Pekár

STK Somorja: Veszelinov – Marič – Bjekič, Nathan, Polniš (71.Čunta) – Olejník (71.Pančík), Szolgai M. (71.Botló), Baez, Vidnyánszky (80.Horváth P.), Piminov – Barišič, Krivokapič (92.Szolgai B.).

Nézőszám: 115

Címkék: futball, somorja, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 09. 10:46, hétfő | Sport

Sinner nyerte a US Open-t

Ebben az évezredben csak a svájci Roger Federernek és a szerb Novak Djokovicnak sikerült mindkét keménypályás Grand Slam-tornát megnyernie ugyanabban a szezonban.

2024. Szeptember 03. 10:35, kedd | Sport

A szlovák jégkorong-válogatott kijutott a 2026-os téli olimpiára

Ez lesz a hetedik alkalom, hogy a szlovák jégkorongozók részt vesznek téli olimpián.

2024. Augusztus 27. 18:12, kedd | Sport

Különleges díjat kap Ronaldo az UEFA-tól a Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítményéért

Ronaldo tartja a rekordot a Bajnokok Ligájában, 183 mérkőzésen összesen 140 gólt szerzett a Manchester United, a Real Madrid és a torinói Juventus színeiben.