2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Július 05. 17:39, hétfő | Kultúra
Forrás: IGN

Star Wars: Visions – animesorozat készül a Csillagok háborúja univerzumban

Star Wars: Visions – animesorozat készül a Csillagok háborúja univerzumban

Az Anime Expo Lite-on a Disney bejelentette, hogy a Star Wars: Visions című Csillagok háborúja anime sorozat szeptemberben fog felkerülni a Disney+-ra.

A széria első szezonja hét japán animációs stúdió alkotását, Star Warsos rövidfilmjét fogja magában foglalni antológia jelleggel, azaz a részek történetei nem fognak kapcsolódni egymáshoz, csupán ugyanabban az univerzumban fognak játszódni. Íme az előzetes.

A Disney-vel együttműködő stúdiók a Kamikaze Douga, a Geno Studio (Twin Engine), a Studio Colorido (Twin Engine), a Trigger, a Kinema Citrus, a Science Saru és a Production IG. Természetesen mindegyik gyártó a saját, csak rá jellemző stílusában fogja elkészíteni az animációkat, amikből 9 lesz egyébként, hiszen a Triggertől és a Science Sarutól kettő is érkezik majd. A részek címei: The Duel, Lop and Och, Tatooine Rhapsody, The Twins, The Elder, The Village Bride, Akakiri, T0-B1, The Ninth Jedi.

Címkék: anime, előzetes, Star Wars

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 26. 10:24, hétfő | Kultúra

A nagyszombati Nyugat-szlovákiai Múzeumban nyílik kiállítás az SNP 80. évfordulója alkalmából

A mozgósítást, a nagyszombati helyőrségnek a felkelésre való indulását és újjászervezését a kiállítás tematikus egységei külön-külön dokumentálják.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.