2024. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2021. December 16. 18:48, csütörtök | Bulvár
Forrás: Independent

Színes hírek: elaludt egy indiai poggyászrakodó munkás – Abu Dhabiban kelt fel

Színes hírek: elaludt egy indiai poggyászrakodó munkás – Abu Dhabiban kelt fel

Egy Airbus A320-as repülőgép csomagterében tette meg a Mumbai és az Abu Dhabi közötti nagyjából kétórás utat egy indiai poggyászrakodó – írja az Independent című brit lap.

Az indiai férfi egy vasárnap éjszakai szolgálatban volt, amikor fél három óra körül leült megpihenni a repülőgép csomagterében. Olyan mélyen sikerült elszenderednie, hogy már csak a mozgó gép zajára ébredt fel. Eközben természetesen a csomagtér ajtaját már bezárták, a gép pedig útban volt az Egyesült Arab Emírségek felé. Az indiai repülőtér dolgozói csak akkor vették észre, hogy hiányzik egy kollégájuk, amikor az Abu Dhabi hatóságok értesítették őket, hogy megtalálták a férfit a csomagtérben. A munkást kivizsgálták, és mivel semmi baja sem történt, ugyanazzal a géppel visszaküldték Mumbaiba. A férfi ezúttal az utastérben utazott.

Címkék: színes hírek

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 30. 11:36, hétfő | Bulvár

Elhunyt Maggie Smith

Maggie Smith-t sokan generációjának legjelentősebb brit színésznőjeként tartották számon, amelybe olyan nevek is beletartoznak, mint Vanessa Redgrave és Judi Dench.

2024. Október 22. 15:31, kedd | Kzélet

Szombatról vasárnapra egy órával többet alszunk

Már ezen a hétvégén változtatjuk az időt nyáriról télire. Az órákat szombatról (október 26.) vasárnapra (október 27.) állítjuk vissza egy órával.

2024. Október 22. 14:39, kedd | Kzélet

Visolajský: Több mint 2000 orvos készül beadni a felmondását október végén

Visolajský szerint az egyetemi kórházak, a legtöbb kis kórház és a magánkórházak orvosai is bejelentették, hogy felmondanak.

2024. Október 21. 14:25, hétfő | Helyi

A Komáromi Erődben találkozik Fico, Orbán és Vučič

A vezetők kedden Komáromban az Európába irányuló illegális migráció megállítására irányuló innovatív megoldásokról is tárgyalnak.