2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2021. Augusztus 31. 15:34, kedd | Bulvár
Forrás: NME

Szívrohammal szállították kórházba az Oasis korábbi dobosát

Szívrohammal szállították kórházba az Oasis korábbi dobosát

Tony McCarroll-t, aki 1995-ig erősítette a zenekart szívrohammal szállították kórházba. A hírről az NME adott tájékoztatást.

A zenész állapota stabil, Twitterén ő maga számolt be a történésekről.

„Sziasztok! Csak tudatni akartam veletek, hogy csütörtökön kórházba kerültem, miután szerda este szívrohamot kaptam,” közölte McCarroll, és hozzátette, hogy bár még nincs túl a nehezén, köszönetet mond a brit egészségügyi szolgálatnak, az NHS-nek.

McCarroll alapító tagja volt az Oasisnek, de az első lemez megjelenése után kirúgták a zenekarból, mert a gitáros, Noel Gallagher szerint nem volt elég jó. A dobos erre beperelte a legendás zenekart, de végül peren kívüli egyezség született. Tony McCarrollnak hamar felépülést kívánunk.

Címkék: bulvár, Oasis

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 30. 11:36, hétfő | Bulvár

Elhunyt Maggie Smith

Maggie Smith-t sokan generációjának legjelentősebb brit színésznőjeként tartották számon, amelybe olyan nevek is beletartoznak, mint Vanessa Redgrave és Judi Dench.

2024. Október 22. 15:31, kedd | Kzélet

Szombatról vasárnapra egy órával többet alszunk

Már ezen a hétvégén változtatjuk az időt nyáriról télire. Az órákat szombatról (október 26.) vasárnapra (október 27.) állítjuk vissza egy órával.

2024. Október 22. 14:39, kedd | Kzélet

Visolajský: Több mint 2000 orvos készül beadni a felmondását október végén

Visolajský szerint az egyetemi kórházak, a legtöbb kis kórház és a magánkórházak orvosai is bejelentették, hogy felmondanak.

2024. Október 21. 14:25, hétfő | Helyi

A Komáromi Erődben találkozik Fico, Orbán és Vučič

A vezetők kedden Komáromban az Európába irányuló illegális migráció megállítására irányuló innovatív megoldásokról is tárgyalnak.