2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Augusztus 21. 12:29, szombat | Sport
Forrás: NSO / Youtube

Szoboszlai Dominik két bombagóllal mutatkozott be a Red Bull Arénában

Szoboszlai Dominik két bombagóllal mutatkozott be a Red Bull Arénában

Kétszer is megrezgette a hálót Szoboszlai Dominik, aki a 4-0-ra megnyert VfB Stuttgart elleni találkozón két gólt pakolt a közösbe.

A lipcseiek magyar csillaga később a klub hivatalos oldalán beszélt a gólokról, majd elmondta, csodálatos érzés volt először pályára lépni a Red Bull Arena-ban. A középpályás először egy távoli lövést eresztett el sebészi pontossággal a kapuba lőve. A második lövés pedig egy szabadrúgásból született, igaz Dominik eredetileg beadni készült a labdát. A beadás egyenesen hasított a kapu felé, és mivel egyetlen támadó- és védőjátékos sem tudott beleérni, így az a kapust is megzavarva a kapuban végzett. „Először beadni szerettem volna az első gólom előtt, de nem volt senki a tizenhatoson belül, így szerencsére úgy döntöttem, hogy ellövöm. A másodiknál aztán volt egy kis szerencsém is.” Az első góljáról a DAZN-nak elmondta, ő egy olyan ember, aki ilyen szituációkban is szeret próbálkozni.

Íme a mérkőzés összefoglalója:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 09. 10:46, hétfő | Sport

Sinner nyerte a US Open-t

Ebben az évezredben csak a svájci Roger Federernek és a szerb Novak Djokovicnak sikerült mindkét keménypályás Grand Slam-tornát megnyernie ugyanabban a szezonban.

2024. Szeptember 03. 10:35, kedd | Sport

A szlovák jégkorong-válogatott kijutott a 2026-os téli olimpiára

Ez lesz a hetedik alkalom, hogy a szlovák jégkorongozók részt vesznek téli olimpián.

2024. Augusztus 27. 18:12, kedd | Sport

Különleges díjat kap Ronaldo az UEFA-tól a Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítményéért

Ronaldo tartja a rekordot a Bajnokok Ligájában, 183 mérkőzésen összesen 140 gólt szerzett a Manchester United, a Real Madrid és a torinói Juventus színeiben.