2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. December 19. 07:50, vasárnap | Sport
Forrás: M4 Sport

Sztanyiszlav Csercseszov lett a Fradi új edzője

Sztanyiszlav Csercseszov lett a Fradi új edzője

Hétfőn érkezett a hír, miszerint távozik posztjáról a Ferencvárosi Torna Club edzője, Peter Stöger. Utódjának Sztanyiszlav Csercseszovot szemelték ki, aki már a jövő héten munkába állhat.

A hírt már a csapat is megerősítette. „Sztanyiszlav Csercseszov lesz a Ferencváros új vezetőedzője,” nyilatkozta az M4 Sportnak Máté Csaba, a klub pályaedzője. A korábbi vezetőedző, Peter Stöger távozását hétfőn jelentette be az FTC, az év utolsó bajnoki mérkőzésén, a Honvéd ellen Máté Csaba korábbi segédedző irányította a Fradit.
Sztanyiszlav Csercseszov - aki már a jövő héten hivatalba léphet - korábban az orosz válogatott szövetségi kapitányaként dolgozott, a 2018-as világbajnokságon a legjobb nyolc közé vezette együttesét. Az 58 éves szakembernek azonban távoznia kellett a nemzeti tizenegy kispadjáról, elsősorban a nyári Európa-bajnokságon való gyenge szereplés miatt.

Címkék: Fradi, FTC, futball, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 09. 10:46, hétfő | Sport

Sinner nyerte a US Open-t

Ebben az évezredben csak a svájci Roger Federernek és a szerb Novak Djokovicnak sikerült mindkét keménypályás Grand Slam-tornát megnyernie ugyanabban a szezonban.

2024. Szeptember 03. 10:35, kedd | Sport

A szlovák jégkorong-válogatott kijutott a 2026-os téli olimpiára

Ez lesz a hetedik alkalom, hogy a szlovák jégkorongozók részt vesznek téli olimpián.

2024. Augusztus 27. 18:12, kedd | Sport

Különleges díjat kap Ronaldo az UEFA-tól a Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítményéért

Ronaldo tartja a rekordot a Bajnokok Ligájában, 183 mérkőzésen összesen 140 gólt szerzett a Manchester United, a Real Madrid és a torinói Juventus színeiben.