2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. Április 05. 04:06, kedd | Bulvár
Forrás: The Digital Fix

The Mandalorian: Véget ért a harmadik szezon forgatása

The Mandalorian: Véget ért a harmadik szezon forgatása

A kamera leállt, nem forog tovább. Legalábbis ami a Mandalóri sorozat harmadik évadát illeti. Star Wars-rajongók figyelem, újabb jó hírrel szolgálhatunk.

A filmesek nem csak a forgatáskezdéseket próbálják meg manapság promóciós célokra felhasználni, hanem a forgatások befejezéseit is, hiszen ez remek apropóként szolgál arra, hogy a közösségi oldalakra különféle képeket posztoljanak. A The Mandalorian 3. évada sem kivétel, más kérdés, hogy itt a Disney nem akarta igazán nagydobra verni a dolgot, és a jelmeztervezők által az Instagramra feltöltött képet elég hamar töröltették, de a net szokás szerint nem felejtett.

A sorozat valamikor év vége felé fog folytatódni a Disney+-on a harmadik évaddal, de addig idehaza is bemutatásra kerül, mégpedig vélhetően június 14-én, azon a napon, amikor elindul Magyarországon a streaming szolgáltatás. A nagy kérdés, hogy mi lesz a magyar cím, illetve hogy fogják azt írni. Ugyebár eddig azt sejthettük, hogy A mandalori lesz, de a hivatalos sajtóközleményben A mandalóri címmel hivatkoznak a szériára, ami vagy valóban téves hivatalos cím lett, vagy csak emberi hibának köszönhető, vagyis el lett gépelve.

Címkék: Mandalorian, Star Wars

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.