2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2023. Május 15. 10:19, hétfő | Helyi
Forrás: teraz.sk

Tűz ütött ki Pozsonyban: A károkat előzetesen 500.000 euróra becsülték

Tűz ütött ki Pozsonyban: A károkat előzetesen 500.000 euróra becsülték

A tűz a KOLO - Pozsonyi Újrahasználati Központ belső helyiségeit is érintette. A helyszínen senki sem sérült meg

A rendőrség vizsgálja a tűz körülményeit, amely vasárnap nem sokkal hajnali 4.00 óra után történt a pozsonyi Pestovateľská utcában. A TASR-t erről Michal Szeiff, a Pozsonyi Regionális Rendőrigazgatóság szóvivője tájékoztatta.

"Egyelőre ismeretlen okokból kigyulladt egy konténer, amely megrongálta a körülbelül nyolcszor 15 méteres épület homlokzatát, valamint az épület belsejét" - mondta a szóvivő. A tűz eloltása után a helyszínre érkezett tűzvizsgáló nem zárta ki a gyújtogatást a tűz okaként.

"A tűz által okozott kárt előzetesen 500 ezer euróra becsülték" - mondta Szeiff. A Pozsony II. kerületi rendőrigazgatóság rendőrei vizsgálják a pontos okokat, valamint az eset körülményeit.

A tűz a KOLO - Pozsonyi Újrahasználati Központ belső helyiségeit is érintette. A helyszínen senki sem sérült meg. A TASR-t Zuzana Balková, a Hulladékmentesítés és ártalmatlanítás (OLO) városi vállalat külső kommunikációs vezetője tájékoztatta. "Az OLO emiatt ideiglenesen - becslések szerint két hónapig - zárva lesz a nyilvánosság előtt" - figyelmeztetett. Elmondása szerint a becsült idő még változhat.

forrás: teraz.sk

Címkék: baleset, pozsony, tűz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Július 10. 12:00, szerda | Helyi

Napszúrásveszély! Másodfokú hőségriasztás van érvényben

Másodfokú hőségriasztás van érvényben ma, július 10-én Szlovákia déli járásaiban, a nappali csúcshőmérséklet meghaladhatja a 37 °C-t.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.