2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2023. Június 20. 08:25, kedd | Sport
Forrás: aktuality.sk

Úgy tűnik van vevő Harry Maguire-re

Úgy tűnik van vevő Harry Maguire-re

A Manchester United csapatkapitánya, Harry Maguire a hírek szerint több angol klub, köztük a Newcastle United látókörébe került.

A tapasztalt 30 éves védő 2019-ben csatlakozott a Vörös Ördögökhöz, amikor a Leicester Citytől igazolt. Voltak olyan időszakai a klubnál, ahol remekelt, aminek köszönhetően kiérdemelte a csapatkapitányi karszalagot.

Az utóbbi években azonban az angol válogatott játékos formája visszaesett, és a holland edző, Erik ten Hag alatt lecsúszott a védők rangsorában.

A Football Insider szerint a Manchester United most készen áll arra, hogy eladja a kapitányát, és a Szarkák tűntek fel az egyik opcióként.

Harry Maguire már korábban kijelentette, hogy szeretne a klubnál maradni, és harcolni fog a helyéért. A közelgő EURO azonban arra kényszerítheti, hogy átgondolja álláspontját, mivel a kevés játékidő csökkenti az esélyeit a válogatottban való szereplésre.

Az Eddie Howe edző vezette klubnál azonban még semmi sem biztos, hiszen az Aston Villa és néhány más külföldi csapat is érdeklődést mutatott az angol védő iránt.

Forrás: aktuality.sk

Címkék: foci, Maguire, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 09. 10:46, hétfő | Sport

Sinner nyerte a US Open-t

Ebben az évezredben csak a svájci Roger Federernek és a szerb Novak Djokovicnak sikerült mindkét keménypályás Grand Slam-tornát megnyernie ugyanabban a szezonban.

2024. Szeptember 03. 10:35, kedd | Sport

A szlovák jégkorong-válogatott kijutott a 2026-os téli olimpiára

Ez lesz a hetedik alkalom, hogy a szlovák jégkorongozók részt vesznek téli olimpián.

2024. Augusztus 27. 18:12, kedd | Sport

Különleges díjat kap Ronaldo az UEFA-tól a Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítményéért

Ronaldo tartja a rekordot a Bajnokok Ligájában, 183 mérkőzésen összesen 140 gólt szerzett a Manchester United, a Real Madrid és a torinói Juventus színeiben.