2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Május 31. 14:31, hétfő | Kultúra
Forrás: IMDb

Új, különleges plakátot kapott a Dzsungeltúra

Új, különleges plakátot kapott a Dzsungeltúra

A járvány miatt elmaradt kalandfilm nem egy modern, hanem egy Indiana Jones-beütésű rajzolt plakáttal népszerűsti magát. Szerintünk jól sikerült.

Az előzetes mellé új plakát is dukál, gondolhatták a Disney stúdiónál, amikor a Dzsungeltúra (Jungle Cruise) trailerje után egy nagyon szép rajzolt plakátot is kiadtak a Dwayne Johnson és Emily Blunt főszereplésével készített kalandfilmhez, ami minden bizonnyal remek családi móka lesz.

A vidámparki látványosság-adaptációnak számító film eredetileg 2019. október 11-én került volna bemutatásra, azonban a stúdió úgy határozott, hogy 2021. július 24-ére halasztja az amerikai premiert, mely dátumból a járvány miatt lett július 30-a, és megosztott premier, hiszen a mozis bemutató mellett a Disney+-on is rögtön elérhető lesz a film, 30 dolláros felárért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 26. 10:24, hétfő | Kultúra

A nagyszombati Nyugat-szlovákiai Múzeumban nyílik kiállítás az SNP 80. évfordulója alkalmából

A mozgósítást, a nagyszombati helyőrségnek a felkelésre való indulását és újjászervezését a kiállítás tematikus egységei külön-külön dokumentálják.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.