2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2023. Január 30. 21:42, hétfő | Tech
Forrás: startitup.sk

Új Tomb Raider film készül

Új Tomb Raider film készül

Sőt, sorozatban is láthatjuk Lara Croft-ot bevetésen, ugyanis a Deadline beszámolója szerint ezúttal nem csak film készül a híres játékból.

Újabb lépés az Amazon számára

A Tomb Raider közvetítési jogai a közelmúltban az Amazon stúdióhoz kerültek, amely a Crystal Dynamics játékstúdióval együttműködve szeretné újra életre kelteni a híres kincsvadászt, Lara Croft-ot. A cselekményrÅ‘l vagy a helyszínrÅ‘l jelenleg nincs sok információ, mivel még csak a projekt elején járnak a készítÅ‘k. EgyelÅ‘re még az sem ismert, hogy az új történetek valamelyik játék cselekményén alapszanak majd, vagy az Amazon egy teljesen új storyt ír Lara Croft számára.

Phoebe Waller-Bridge színésznÅ‘, forgatókönyvíró és producer gondoskodik a sorozatról, és valószínűleg a filmrÅ‘l is. Ez minden bizonnyal jó hír a rajongóknak, hiszen Waller-Bridge nevéhez fűzÅ‘dik az utolsó James Bond film is, a Nincs idÅ‘ meghalni (No Time to Die).

Fegyverek és mások

A Tomb Raider mellett további híres játékok adaptálásan dolgozik a stúdió. Az Amazon ugyanis megerÅ‘sítette, hogy sorozatot készít a God of War-ból, a Warhammer 40 000-bÅ‘l (Henry Cavill lesz a fÅ‘szereplÅ‘), valamint a Mass Effect című játékból.

A verseny azonban nem áll meg. Az HBO Max jelenleg nagy sikert arat a The Last of Us-szal, a Netflix pedig éppen a jól ismert Horizon: Zero Dawn játék adaptálására készül. Az amerikai Peacock streaming szolgáltatás (nálunk SkyShowtime néven lesz elérhetÅ‘) pedig a Twisted Metal-ról és a Gran Turismo-ról készít sorozatot.

forrás: startitup.sk
kép forrása: youtube.com

Címkék: Amazon, Lara Croft, Tomb Raider

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.

2024. Szeptember 11. 14:22, szerda | Közélet

Kiadós csapadékmennyiség várható az ország több részén

Csütörtökön másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben egész Pozsony megyére, Nagyszombat és a Trencsén megye legtöbb járására, valamint Zsolna és Nyitra megye egyes járásaira is.