2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. Április 22. 18:41, péntek | Bulvár
Forrás: Marvel, Youtube, SG

Újabb előzetest kapott a Doctor Strange 2

Újabb előzetest kapott a Doctor Strange 2

Az Őrület Multiverzuma egyre csak közeleg, a Marvel marketingosai pedig csúcsra járatják a termék reklámozását.

A Disney nagy sikert vár a Doctor Strange in the Multiverse of Madness-től, így rengeteg pénzt költ a reklámozására abban a reményben, hogy annak nagy részét vissza fogja hozni az alkotás. A mozis előzetesek után a napokban már a tévés reklámok is elkezdtek dőlni a potenciális nézőkre, ezek egyike itt megnézhető.

A filmet Sam Raimi rendezte, ugyanis kreatív nézetkülönbségek miatt szakított a Marvel Studios, valamint Scott Derrickson, az első rész készítője. Jól értesültek arról beszéltek, hogy Derrickson túl horrorosra és felnőttesre vette volna a filmet, ami nem nagyon tetszett a vezetőknek. A rendezőváltás természetesen azt is jelentette, hogy a forgatókönyvet is át kellett írni, erre a feladatra pedig Michael Wadront szerződtette a stúdió, aki legutóbb a Marvel mozis univerzumához tartozó Loki-tévésorozaton dolgozott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.