2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. Március 27. 20:37, vasárnap | Tech
Forrás: CNET

Újabb összehajtható modellekkel jön a Samsung

Újabb összehajtható modellekkel jön a Samsung

Újabb széria összehajtható telefonnal készül a Samsung. A jelentések szerint az óriáscég az idei bemutatóra egy harmadik FOLD-készülékkel érkezik és a jövőben is szeretnék uralni ezt a piaci szegmenst.

A Samsung eddig két összehajtható mobillal alkotott két szériát: a Galaxy Z Fold és a Galaxy Z Flip egyaránt siker lett, az összehajtható eszközök kategóriáját messze ez a két modell uralja. A jelentések szerint azonban egy harmadik sorozattal is újíthat a kategóriában a gyártó.

A Galaxy Club úgy értesült, hogy a B4, Q4 és N4 kódnevek alatt készít új összehajtható mobilokat az idei évre a Samsung. Mivel a Galaxy Z Flip 3 a B3, a Galaxy Z Fold 3 pedig a Q3 volt korábban, nem nehéz kitalálni, hogy kettÅ‘ ezeknek az utódja lesz, míg az N4 egy teljesen új készülék.

A szivárgások szerint ebbÅ‘l az N4-bÅ‘l nem gyártanak majd olyan sokat, mint a másik kettÅ‘bÅ‘l. A Samsung korábbi szabadalmai alapján gondolhatnánk mindenfelé hajtogatható mobilról, esetleg feltekerhetÅ‘ képernyÅ‘re is tippelhetnénk. Jóval valószínűbb azonban, hogy vállalhatóbb, kiforrottabb megoldásban gondolkoznak, és az N4 például egy Galaxy Note-vonalat idézÅ‘, de összehajtható megoldás lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.

2024. Szeptember 11. 14:22, szerda | Közélet

Kiadós csapadékmennyiség várható az ország több részén

Csütörtökön másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben egész Pozsony megyére, Nagyszombat és a Trencsén megye legtöbb járására, valamint Zsolna és Nyitra megye egyes járásaira is.