2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Július 06. 11:51, kedd | Bulvár
Forrás: Blikk / TV2

Újra felpörög a Szerencsekerék

Újra felpörög a Szerencsekerék

A 90-es évek egyik meghatározó vetélkedője július közepén tér vissza a TV2 képernyőjére.

Május végén derült ki, hogy ismét lesz Szerencsekerék a magyar tévében, ráadásul országos csatornán, a TV2-n. Most pedig az is bejelentésre került, hogy a nagy feltámasztásra július 19-én fog sor kerülni, illetve, hogy a játék minden hétköznap este látható lesz 20:40-es kezdési időponttal.

Jó hír lehet a rajongóknak, hogy a megújult verzió vadonatúj látványvilággal és 2021-es díszlettel fog jelentkezni - valamint új műsorvezetővel, Kasza Tibivel, akinek Sydney van den Bosch lesz a segítője. A csatorna korábban azt is jelezte, hogy nem csak civil játékosok lesznek a műsorban, hanem celebek is. Most kiderült, hogy többek között olyan hírességek fognak szavakat kitalálására kísérletet tenni, mint Schobert Norbert, Pápai Joci vagy Kiss Ramóna.

Címkék: Szerencsekerék, TV2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.