2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. December 31. 16:55, péntek | Bulvár
Forrás: newsfounded.com

VIDEÓ: Rálőttek egy tigrisre, mert nem volt hajlandó elengedni a takarító kezét

VIDEÓ: Rálőttek egy tigrisre, mert nem volt hajlandó elengedni a takarító kezét

Egy rendőrnek kellett meglőnie az egzotikus állatot, mert az ráharapott a kifutóját takarító alkalmazottra. Az eset Collier megye Naples városában történt.

Facebook-oldalán osztotta meg Collier megye seriffhivatala azt a testkamerás videót, amin az látható, ahogyan egy rendőr közvetlen közelről meglő egy tigrist, aki egy takarítóra támadt Naples város állatkertjében – szúrta ki az rtl.hu. A maláj tigris az állatkertben a 26 éves River Rosenquist karját kapta el, miután az óvatlanul benyúlt hozzá.

A hatóságok elmondása szerint a rendőrnek nem volt más választása, az állat ugyanis nem volt hajandó elengedni a pokoli fájdalmakat átélő takarító kezét. A lövésre a tigris megijedt, az állatkerti alkalmazott így ki tudott szabadulni a halálos szorításból. Az állatkert is megszólalt az ügy kapcsán: szerintük az eljárás helyénvaló volt, majd hozzátették: nekik is van egy csapatuk, amelynek tagjai az ilyen esetekre specializálódtak, ők azonban az eset idején nem tartózkodtak az állatkert területén. A takarítót azonnal kórházba szállították, állapotáról csak annyit közöltek, hogy nem súlyos. A lövés a videón nagyjából a 7. perctől látható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Szeptember 16. 11:21, hétfő | Sport

F1: Oscar Piastri diadalmaskodott az Azeri Nagydíjon

Perez és Sainz összeütköztek az utolsó előtti körben, így Fernando Alonso végzett a hatodik helyen az Aston Martinnal, ami a legjobb eredménye a csapatnak a júniusi Kanadai Nagydíj óta.

2024. Szeptember 16. 10:59, hétfő | Helyi

Rekordmagasságot ért el a Duna szintje Bécsben

A hidrológusok és a vízgazdaság dolgozói folyamatosan korrigálják a dunai árhullámot, köszönhetően a gátak időben történő felszabadításának, ami 2002-ben nem történt meg, és hatalmas kritikát váltott ki.

2024. Szeptember 11. 14:40, szerda | Rendőrségi

Šutaj Eštok: Az iskolákat mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszer fogja lefedni

A cél a különböző biztonsági fenyegetések terjedésének megakadályozása.